Ezért előnyös a homlokzati állvány bérlés

homlokzati állvány bérlés
írta: Kiss Beáta frissítve: 2023 July 07.

Építkezések során csak a munkafázisok egy csekély részét van mód megoldani a földszintről. Ahogy halad előre a projekt, úgy kell egyre magasabbra emelkedni, amihez szükség van biztonságos szerkezetekre, amikről kényelmesen lehet dolgozni. A homlokzati állvány bérlés révén egyszerűen megoldható a professzionális munkaeszközök beszerzése, telepítése és használata. Igen jelentős költségű rendszerekről van szó, amiknek a megvásárlása nagy befektetés és nincs is erre feltétlenül szükség. Már csak az a kérdés marad, hogy pontosan hol érhetők el a legtöbb helyzetben alkalmazható kivitelek, lehetőleg megfizethető árak mellett?

Homlokzati állvány bérlés igényre szabottan, a Profirent jóvoltából

 

Az ország több pontján elérhető telephellyel rendelkező cég olyan kiváló márkával dolgozik együtt, mint a Layher. A professzionalitásról messze földön híres termékkategória innovatív technológiával készül, így minden elképzelést kiszolgál. De önmagában a magas minőség gyakran kevés. A homlokzati állvány bérlés éppen ezért egészül ki olyan szolgáltatásokkal, mint a helyszíni felmérés, tanácsadás, kiszállítás. A legnagyobb kihívás az állványrendszerekkel kapcsoltban azok mozgatása az építési területek között, valamint a felállítás és végül a bontás. Mindezt képzett szakemberekre bízhatja, akik sok éves tapasztalattal látják el a feladatot.

Minden érv a Layher homlokzati állvány bérlés mellett szól

 

A kedvelt és építkezési körökben jól ismert márka már 1974-től új dimenziókat nyitott meg az állványgyártás területén. Az egyedi Allround tárcsa akár 8 pontban csatlakoztatható és mindez nem igényel speciális szerszámokat. A homlokzati állvány bérlés révén olyan megoldások érhetők el, amik még az igen bonyolult vonalvezetésű épületekhez is tökéletesen illeszthetők, hézagok nélkül. Az anyagmozgatás semmilyen kihívást nem fog jelenteni, amivel a kivitelezési idő is lerövidül. A magas fokú biztonság és jelentős terhelhetőség révén minden kényelem garantált a határidők betartásához. A homlokzati állvány bérlés az a megtérülő befektetés, amivel az előnyök könnyen kézzelfoghatóvá vállnak. Kerüljön versenytársai elé ilyen egyszerűen!

Ha hasznosnak találtad a cikket oszd meg barátaiddal is!

Hasonló cikkek